Tietoa meistä:

Olemme suomalainen pariskunta, joka harrastaa matkamoottoripyöräilyä. Haaveenamme oli muuttaa ulkomaille, ja etsimme lähes viisi vuotta sopivaa paikkaa, jossa voisimme asua ja tarjota motoristiystävällistä majoitusta.

Kesällä 2021 löysimme tämän viehättävän ja rauhallisen paikan Piemontesta, Torinon maakunnasta, pienestä Bastiglian kylästä.

Kesäkuussa 2023 aloitimme pienimuotoisen majoitustoiminnan. Tavoitteenamme on tarjota kaikin tavoin mielyttävä majoituskokemus asiakkaillemme.

Tämä talo on alunperin rakennettu vuonna 1939 ja myöhemmin sitä on laajennettu. Me kunnostamme taloa sen alkuperää ja ikää arvostaen. Hoidamme viiniköynnöksiä ja kasvatamme monipuolisesti yrttejä, kasviksia ja vihanneksia.

Asumme samassa kerroksessa jossa huoneet sijaitsevat, joten tämä on meidän kotona tapahtuvaa majoitusta. Olemme aina käytettävissä asiakkaidemme tarpeita ja kysymyksiä varten.

Täällä asuvat myös kaksi ystävällistä paimenkoiraa, jotka ovat päivisin aidatulla pihallamme ja yöt ne nukkuvat ulkona omassa tilassa.

moottoripyörä majoitus pohjois italia